FC9000 széria

 • Legmagasabb szintű teljesítmény
 • Termelékenység
 • Továbbfejlesztett vágószoftver
 • Felhasználóbarát üzemeltetés
 • ARMS 8.0 rendszer

FC9000 széria

CSÚCSKATEGÓRIÁS ÚJ VÁGÓPLOTTER

Kategória első új képesség

A GRAPHTEC új FC9000-es sorozata legjobb teljesítményt nyújtja kategóriájában. Az új sorozat olyan fejlesztésekkel kerül forgalomba, melyeknek köszönhetően csökken a vágásidő és nő a termelékenység.

 

 

 

A szoftveres továbbfejlesztés mellett olyan fizikai kiegészítőkkel érhetők el a sorozat modelljei, melyek nagyméretű, hosszú vágások biztonságos kivitelezését teszik lehetővé! Az automata feltekercselő1 segítségével akár 15 m hosszú összefüggő vágásokat is végezhetsz, nagy méretű sign eszközök gyártásához miközben nem kell lemondanod az óriás minőség esetén sem a magas minőségű munkáról.

Sokoldalúság

 • Az F9000-es sorozat az alapanyagok legszélesebb körében alkalmazható.
 • 1485 mm / másodperces maximális vágási sebesség
 • 1626 mm maximális vágási szélesség
 • 600 g maximális vágási erő
 • 39,2 m/s maximális vágási sebesség

 

 

Auto panelezési funció

Az automatikus panelezés funkció automatikusan felosztja a hosszú grafikákat kisebb oldalakra. Ezek egymást követően kerülnek vágásra. Az eredmény zökkenőmentes munkamenet és tökéletes végeredmény. A befogott média mozgása a kisebb munkamenetekere (oldalakra) korlátozódik, így a vágás pontosabb, precízebb. 

 

 

Továbbfejlesztett vágószoftver

A Cutting Master 4,  Graphtec plug-in szoftver az Adobe Illustrator és a CorelDRAW Graphic Suite számára. Konfigurálhatod a vágási körülményeket és az egyéb beállításokat a plotteren. A Cutter Master 4 könnyen használható, és lehetővé teszi a legjobb teljesítmény elérését. 

 

 

Számos továbbfejlesztett funkcióval rendelkezik, például automatikus formázás, árnyékolás és szerkesztési funkciók. Az EPS, Ai (* 5), CMX (* 5) és PDF (* 5) fájlformátumok támogatottak. Más népszerű tervezőszoftverrel készített grafikák importálhatók a szoftverbe.

 

ARMS 8.0

Továbbfejlesztett ARMS (Advanced  Registration  Mark  Sensing), egy olyan komplex rendszer, amely kiváló vágási eredményeket biztosít érzékelők és regisztrációs jelek észlelésével, valamint tengelyek igazításával. A rendszer ezzel növeli a hatékonyságot és javítja a termelékenységet. A GRAPHTEC legújabb FC9000-es sorozat modelljei a továbbfejlesztett 8.0-ás verziószámú ARMS rendszerrel rendelkeznek.

 

Adatkapcsolat funkció, vonalkód olvasó

Vonalkód olvasással a GRAPHTEC FC9000-es sorozat modelljei automatikusan felismerik a vonalkódhoz kapcsolt adatokat számítógépről vagy USB hordozóról egyaránt. Ez a funkció RIP szoftverektől függetlenül elérhető és folyamatos vágást biztosít.

 

 

Folyamatos vágás vonalkód adatkapcsolat-adatkezelés funkcióval

A vonalkód-adatkezelés lehetővé teszi továbbá a különféle adatok egymás utáni vágását az új "Start Mark" vonalkód-típus felismerésével. A szekvenciális Print&Cut folyamat tekercses médiák feldolgozása esetén már elérhető.

 

Speciális színes regisztrációs és vágójelek kezelése

Az ARMS érzékelő algoritmusának továbbfejlesztésének köszönhetően a hordozó típusok széles választéka vágható, beleértve a holografikus papírt és a fényvisszaverő tekercses valamint íves médiákat is.  Speciális alapanyagok esetén speciális színes regisztrációs és vágójelek alkalmazására nyílik lehetőség.

 

 

Az FC9000-hez fejlesztett figyelemre méltó új funkciók nagyobb termelékenységet érnek el a vágási valamint a print&cut nyomtatási és vágási alkalmazások során. 

 

LÉNYEGES JELLEMZŐK

 • Továbbfejlesztett ARMS 8.0 (Speciális regisztrációs jel érzékelő rendszer)
 • Adatkapcsolat funkció, vonalkód-olvasó / Folyamatos vágás
 • Képes olvasni a színes regisztrációs jeleket 
 • Opcionális automatikus feltekercselő-egység az FC9000-140 / 160-hoz
 • Adatok kimenete offline módon, USB-meghajtóval, számítógép nélkül

 

 

1Az opcionális feltakercselő  a következő modellekhez érhető el: FC9000-140 / 160. A tekercselő henger maximális átmérője: φ180 mm. Tekercselési feltételek: A tekercses hordozó végének és a papírcső végének felületét igazítani kell! A tekercses hordozó szélességének meg kell egyeznie a papírcső szélességével a tekercselési oldalon. Nem tekercselhető, ha a hordozó össze van hajtva vagy átlapolva van a kosár belsejében.

Az oldalon közölt adatok változtatásának jogát fenntartjuk! 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK: 

CE7000 tekercses vágóplotter

 

CE7000 széria

 

Vissza