ILFORD Galerie Prestige

  • Piezo Dye, 
  • Pigment és UltraChrome,
  • BubbleJet Dye és 
  • Pigment tintasugaras nyomtatókhoz
  • Íves és tekercses kivitelben

ILFORD Galerie Prestige

PROFESSZIONÁLIS FOTÓPAPÍROK

Az ILFORD GALERIE Prestige sorozat egyesíti a legkorszerűbb művészi tintasugaras nyomtatási technológia és a több mint egy évszázados kézműves fotógráfia képalkotási tapasztalatát. Ennek a törekvésnek az eredménye az a termékcsalád melynek GOLD FIBRE SILK papírja méltán nyerte el az idei TIPA díjat, mellyel a legjobb inkjet fotópapírnak választották!  

GALERIE Prestige Gold Fibre Silk 310

Valódi bárium-oxid (bárium-szulfát) réteggel bevont rost alapú inkjet papír, mely kivételesen széles színskála megjelenítésére alkalmas. A vivid színek mellett a krémes fehér árnyalat és lágy feketék, zürke árnyalatok megjelenítése leginkább a hagyományos ezüst-halogenid fotó papírra emlékeztet. Kiváló archiválási tulajdonságokkal rendelkezik, mely elengedhetetlen a kiállítási minőségű nyomatok számára.


A Prestige Gold Fibre Silk egyaránt kompatibilis pigment és dye alapú nyomtatókhoz, azonban az optimális eredmények eléréséhez leginkább pigment tintákkal ajánljuk.  

 

/ / / GALERIE Prestige Gold Fibre Gloss 310 / / / TIPA Awarded Gold Mono Silk 270 (GPGMS) Smooth Pearl 310 (GPSPP ) Smooth Gloss 310 (GPSGP ) Gold Raster Silk 290 (GPRP) Lustre 260 (IGPLP) Gloss 260 (IGPGP) Metallic Gloss 260 (GPMG ) Smooth Cotton Rag 310 (GPSC)
Vissza