Mimaki JV-300

  • Innovatív, új generációs nyomtató
  • Nagy sebesség
  • Páratlan minőség
  • Rugalmasság
  • Két új szín
  • 130 és 160 széles

Mimaki JV-300

105,9 m2/ ÓRA* NYOMTATÁSI SEBESSÉG!

Plakátok, matricák, POS eszközök, hagyományos, speciális, valamint járműdekorációk készítéséhez alkalmas a MIMAKI új generációs nyomtatója, mely most két méretben érhető el. 

 

JV300-130 és a JV300-160 típusok a MIMAKI két új generációs nyomtatója, melyek rendkívüli sebességre képesek, mely mellett tökáletes minőséget biztosítanak. Újjonan szabadalmaztatott lépcsőzetesen elhelyezett nyomtatófejeknek valamint a gyorsan száradó SS21 tintáknak köszönhetően akár 105,9 m2/óra nyomtatási sebesség* is elérhető, az új nyomtatókkal!

 

A minőség, vagy a gyors termelékenység a fontos? A MIMAKI JV-300-as nyomtatókkal ez ma már nem eldöntednő kérdés! A hexachrome tintarendszerek bevezetésével az alapértelmezett CMYK színek mellé narancs és zöld színek kerültek, mely jó elgondolás volt, ám az így kialakított színtér nem volt minden esetben tökéletes minőségű. Ezt orvosolta a MIMAKI JV-300-as nyomtatók innovatív tintakészlete mely Light Black és Orange színek bővítésével. A narancs szebb színhűséget és nagyobb színteret, a világos fekete pedig szebb sötét színátmenetekre képes.

 

A 8-as tintakészlet további konfigurácikra is ad lehetőséget. 

 

 

A MIMAKI JV300-as 130 és 160 cm-es szélességben érhető el! 
 

 

*A leggyorsabb mód banner anyag esetén 360 × 360 / 1 menet / két irány

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK AKCIÓ:

TECCO-RSB175 ROLL-UP FILM

 

 

Vissza