Vágható flex fólia

  • Magas minőség
  • Nagy választék
  • Sokoldalú felhasználási lehetőség

Vágható flex fólia

Széles felhasználási lehetőségégek

A Nova-Flex vasalható fóliacsalád a német WITPAC gyártó terméke, amely széleskörű tapasztalattal és nagy gyártókapacitással rendelkezik.

 

A vasalható flex fóliáik közül minden igényt kielégítő hagyományos és extrém, különleges fóliák egyaránt megtalálhatóak a kínálatban, az alap színektől a neon színeken át, a különböző csillogó vagy éppen fényvisszaverő kivitelekig. 

 

KAPCSOLÓDÓ TERMÉK: 

CE7000 tekercses vágóplotter

 

 

CE7000 széria

 

Nova-Flex 1000 PREMIUM

A Nova-Flex 1000 Premium 63 alapszín mellett további 6 extra neon színt is tartalmazó, vékony, rugalmas, matt felületű PU (poliuretán) fólia készlet. Az öntapadós hordozó felületének köszönhetően a kis méretű betűket, grafikai elemeket is ki lehet vágni, melyek biztos pozícionálását is segíti a hordozó, így megfelelően be tudjuk állítani a hőpréselést megelőzően. Nagy mosási ellenállóságának köszönhetően munkaruhákhoz is alkalmazható. 

 

Felhasználható pamut, poliészter és vegyes szövésű textil alapanyagokhoz egyaránt. Mosási ellenállósága magas, a fekete-fehér színeket akár 95°C-on, a színeseket 80°C, a neon és metál színeket pedig 60°C hőmérsékleten moshatók.

 

A legjobb minőség megőrzése érdekében javasoljuk a fóliatekercsek álló tárolását. Ne tegyük ki közvetlen napfény és pára hatásának. A Nova-Flex 1000 PREMIUM sorozat flex fóliáinak színes változatai több rétegben egymáson is alkalmazhatóak, a neon és a metalizált színek kivételével.

Minden vágóplotter típushoz alkalmas.

 

Lényeges technikai jellemzők:

 

  • Alkalmazható pamut, poliészter és vegyes szövésű textilekhez egyaránt
  • Összesen 69 színben elérhető
  • Magas mosási ellenállás.
  • 90 mikron anyagvastagság
  • 155-165°C hőmérsékleten vasalható / 17-20 másodperces idővel / 3-4 bar nyomás között.
  • 500 mm széles x 25 m hosszúságú tekercs kiszerelés

 

A textil alapanyagok különbözősége és gyártási minőségük esetleges egyenletlensége miatt felhasználás előtti tesztelést javaslunk!

Nova-Flex 1100 High-Gloss Nova-Flex 1500 LOW-TEMP Nova-Flex 1600 SPECIALS Nova-Flex 1800 PU GLITTER Nova-Flex 1900 HOLOGRAPHIC Nova-Flex 2100 MIRROR Nova-Flex 2500 3D Nova-Flex 3900 NYLON Nova-Flex 4000 SUBLI-STOP
Vissza